X

Hibaüzenet

OK
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság

Az Inyama egy 2016-ban gyártott “A” kategóriás - vagyis óceáni átkelésre vizsgáztatott - hajó, 20 lóerős beépített motorral. A 2017-es Építész Regattán osztályában a 2. helyen végzett. Külső megjelenését a letisztult, modern vonalvezetésű test és a jó vitorlaválaszték jellemzi.

Annak, aki ezen a hajón vitorlázik, a kényelemről biztosan nem kell lemondania: 8 fő részére fekhely, melegvizes zuhanyzó, angol WC, cockpit zuhany, gáztűzhely, klíma és 90 liter hűtőkapacitás gondoskodik a komfortos utazásról. Hogyha mindez nem lenne elég meggyőző, az Inyama fedélzetén mindig garantált a jó hangulat és az erős csapatszellem. Aki ezt a hajót választja, biztosan felfedezheti a Kékszalag valódi szépségét.

INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 22
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 54
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 55
Video
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 22
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 54
INYAMA - Biztonság, kényelem, gyorsaság - 55
REGISZTRÁLOK RÁ
Típus:
Dufour 350 GrandeLarge
Gyártás éve:
2016
Teljes hossz (LOA): 
10,28 m
Vízvonalhossz (LWL): 
9,05 m
Szélesség: 
3,54 m
Súly:
5674 kg
Tőkesúly tömege:
1550kg
Férőhely:
10
Nagy vitorla:
34,5 m2
Fock vitorla:
20,5 m2
Code 0:
70 m2
Genakker:
107 m2
Kormányos:
Molnár Gábor
Regisztráció

Az idei Kékszalag különleges lesz, hiszen 50. jubileumát ünnepli Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. Az 1934-ben indult, eleinte csak kétévente megrendezett verseny sok mindent megélt története során: csodás győzelmeket és fájdalmas bukásokat, háborút majd boldog újrakezdést, szeszélyes szeleket és világraszóló rekordokat.

Olyan azonban még soha nem volt a Kékszalag történetében, mint most: hogy az is megtapasztalja a vitorlázás csodáját – ráadásul nem is akármilyen hajók fedélzetén - akinek még talán sosem volt része ebben. Az 50. Kékszalag Erste Nagydíjon 11 szerencsés kiválasztott felkerülhet a verseny 11 legprofibb hajójának egyikére.

Mit kell ehhez tenned?
1. Megnézni a 11 hajó bemutatkozását, majd kiválasztani közülük a legszimpatikusabbat
2. Kitölteni az itt található regisztációs felületet
3. Várni az értesítést, hogy Te lettél a kiválasztott

Fontos tudni, hogy a Kékszalagon való részvétel nem sétahajókázást jelent. A 155 km-es táv már önmagában is kihívás sok induló számára, hiszen 48 órán belül kell célba érkezni, kitéve a balatoni időjárás szeszélyességének.

Tehát készülj fel a kemény munkára, a hosszú vízen tartózkodásra, ugyanakkor egy életre szóló élményre!

A regisztráció 2018.07.13-án 15 órakor lezárult.